Te koop red ceder chalet Gelderland

10 Januari 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 8000.00

Mooi luxe red cedar CHALET met, besloten tuin.
Het chalet is gunstig gelegen op een kleinschalig chaletpark, bij de bossen en op fietsafstand nabij het gezellige vakantiedorp Voorthuizen of de bosrijke omgeving.
Chaletpark Gerrit Jans Hoeve Lange Zuiderweg 126 3781 PL VELUWE.
Indeling: entree, ruime woonkamer met opslaande terrasdeuren naar de zonnige op het zuiden gelegen tuin, erker met brede vensterbank, Dru gevelkachel die het chalet ruimvoldoende kan verwarmen, open keuken met magnetron en koelkast, badkamer vernieuwd in 2014 met douche, toilet en wastafel, 2 slaapkamers waarvan één met 2persoonsbed van 160 x 2 mtr en vaste kastenwand met vier deuren ongeveer twee meter lang, de andere slaapkamer heeft een stapelbed van 70 x 2mtr en een vaste kleding kast 60 cm breed, woonkamer, hal en grote slaapkamer zijn geheel voorzien van een nieuwe laminaatvloer, chalet is gemeubileerd, gestoffeerd met diverse extra’s.
Het chalet staat op een ruime huurkavel en alles is in zeer goede staat van onderhoud. De dakbedekking van het chalet is in 2012 compleet vervangen tevens is het chalet in 2015 aan de buitenkant rondom geschuurd en geschilderd met Sikkens verf. De tuin is voorzien van twee terrassen en is er uiteraard een heerlijk grasveld. Het chalet word met diverse extra’s geleverd zoals buiten stoelen, tafels, BBQ, grasmaaier, strimmer, hogedrukreiniger enz.
Permanente bewoning is niet toegestaan maar het park is 12 maanden open en de gasten zijn dan van harte welkom. Het park is perfect onderhouden en de coniferen, paden enz. worden door de parkeigenaren onderhouden. In de omgeving is er voor iedereen wat te beleven, zeker in de zomer is het bijzonder gezellig met allerlei activiteiten en wil men zwemmen dan is er natuurlijk het Zeumerse gat met de nieuwe waterskibaan.
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
WiFi

Regio
Gelderland en Veluwe

Ligging
Landelijk

Soort
Te koop

Aantal Personen
Maximaal: 5